2021 ÖTV MATRAHI DEĞİŞECEK Mİ? ÖTV İNDİRİMİ OLACAK MI?

Ana Sayfa > Kosgeb

2021 ÖTV MATRAHI DEĞİŞECEK Mİ? ÖTV İNDİRİMİ OLACAK MI?

Sıfır araç fiyatlarının yükselişe geçmesiyle birlikte binlerce vatandaş ÖTV indirimi beklentisi içerisine girdi. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar indirim beklentisini yükjletirken arama motorlarında 2021 ÖTV indirimi olacak mı? ÖTV indirimi gelir mi? Soruların yanıtını araştırmaya başladı. işte tüm detaylar haberimizde…

 

2021 ÖTV indirimi olacak mı? ÖTV indirimi gelir mi? Soruları araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Otomobil fiyatlarındaki yükseliş ÖTV indirimi beklentisini beraberinde getirdi. Araç sahibi olmak isteyen vatandaşlar İkinci el araç fiyatlarının sıfır araç fiyatlarıyla yarışıyor olmasıyla birlikte 2021 ÖTV indirimi olacak mı? ÖTV indirimi gelir mi? gibi soruların yanıtlarını araştırmaya başladılar. işte tüm detaylar…

2021 ÖTV İNDİRİMİ OLACAK MI?

2021 yılı ÖTV indirimine dair henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Konu hakkında güncel bir açıklama gelir gelmez haberimizin içerisine eklenecektir.

ÖTV MATRAHI DEĞİŞECEK Mİ?

Hyundai'nin İzmit'teki fabrikasında ürettiği yeni modeli Bayon'un Çanakkale'de gerçekleştirilen test sürüşü organizasyonunda soruları yanıtlayan Hyundai Assan Genel Müdürü Murat Berkel modelin alt donanım paketlerini şu an için yüzde 50'lik dilimde tutabildiklerini vurgulayarak, "Ancak hem maliyetler hem de döviz kurunun değişkenliği ile fiyatlar artmaya devam ediyor. Matrah düzenlemesi şart. Biz de bu konuda görüşmelerimize devam ediyoruz. Özellikle ODD ve OSD üzerinden konunun sıkı takipçisiyiz. Çok kısa bir süre içerisinde matrah dilimlerinde yeni bir düzenleme olmasını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Öte yandan bakanlığa yakın kaynaklardan, sektör temsilcilerinin bu yönde talebinin olduğu ancak ÖTV matrahının değişimine ilişkin resmi bir gelişmeyi henüz teyit edemeyecekleri bilgisi alındı.

 

KAYNAK : https://www.dirilispostasi.com/

 

 

Vergi ödemelerinizi düzenli olarak yapmanız, hatta muhasebe işleriniz için;

MUHASEBE VERGİ KOSGEB UZMANI ''MANSUR ACAR''  ile çalışarak
takipte ve ödemede çok daha fazla kolaylık elde edebilirsiniz.
İLETİŞİM İÇİN İRTİBAT NO: 0554 763 63 39