5000 TL Bayram Harçlığı Verilecek, 5 Banka Son Dakika Olarak Yeni Kampanyasını Duyurdu! Son Başvurular Alınacak

Ana Sayfa > Kosgeb

5000 TL Bayram Harçlığı Verilecek, 5 Banka Son Dakika Olarak Yeni Kampanyasını Duyurdu! Son Başvurular Alınacak

5000 TL Bayram Harçlığı Verilecek, 5 Banka Son Dakika Olarak Yeni Kampanyasını Duyurdu! Son Başvurular Alınacak. 5000 TL bayram parası alabilmeniz için şartlar yayınlandı. İşte Detaylar...

5000 TL Bayram Harçlığı Verilecek, 5 Banka Son Dakika Olarak Yeni Kampanyasını Duyurdu! Son Başvurular Alınacak. 5000 TL bayram parası alabilmeniz için şartlar yayınlandı. Son dakika olarak yapılan bu duyuru ile birlikte, sizlerde 5000 TL bayram kredisi kullanabileceksiniz. 

Bankaların bireysel kredilerden en çok tercih edileni ve ihtiyaç için kullanılan kredisi ihtiyaç kredisi olmuştur. İhtiyaç kredilerinde bankalar hemen onay verebilmesi için bazı şartlara uygun müşteri olmanız gerekiyor. Bunun için kredi notunuzun yüksek olması ve bankada kredi sicilinizde bir sıkıntı olmaması gerekmektedir. Kredi başvurusu için şartlar yerine gelirse hemen kredi onayı almanız mümkündür. Sizlere bu yazımızda acil 5.000 TL kredi hangi bankalardan alabilirsiniz bunun bilgilerini vereceğiz.

Finansbank 5.000 TL Kredi

QNB Finansbank üzerinden 5.000 TL kredi başvurusu yaparak hemen kredi onayı alabilirsiniz. Kredi başvurusu için bankanın şubelerine kimlikle gidebilir, SMS atabilir veya bu bankanın müşterisiyseniz bankaya gitmeden internet bankacılığından 5.000 TL kredi alabilirsiniz. Kredi onayınızı aldıktan sonra hemen kredinizi kullanıp ihtiyacınızı halledebilirsiniz. QNB Finansbank üzerinden TC kimlik numaranızı 5030’a mesaj atarak ne kadar kredi onayı alacağınızı görebilirsiniz. Onaylanan krediyi hemen kullanmak için banka şubesine gitmeniz gerekiyor. Banka şubesinde gişe veya müşteri temsilcisi kredinizin onayını verecek ve kullanım sağlayacaktır.

Garanti BBVA 5.000 TL Kredi

Uygun faiz oranları ile kredi başvurusu yapacaksanız Garanti BBVA şubelerine kimlikle giderek işlem yapabilirsiniz. 5.000 TL kredi başvurusu için banka sizden kredi notunuzun 1100 ve üzerinde olmasını isteyecektir.  Ayrıca en az 3 aylık sigortanızın da yatmasını isteyeceklerdir. Bu şartlara uygunsanız hemen bankalardan kredi başvurusu yaparak anında kredi imkanından faydalanabilirsiniz. Kredi aldığınız zaman en fazla 36 ay vade yapabiliyorsunuz.

ING 5.000 TL Mini Kredi Başvurusu

ING İhtiyaç kredilerinde sürekli yeni kampanyalar yapan bankalardan birisidir. Acil ihtiyaçlarınız için bu bankadan mini kredi başvurusu yapabilirsiniz. Mini kredi en fazla 5.000 TL’ye kadar verilen ve düşük faizlerle kredi imkanı sağlanan bir kredi kampanyasıdır. İhtiyacınız varsa size en yakın olan banka şubesine sadece kimliğinizle giderek mini kredi başvurusu yapabilirsiniz. Kredi onayı aldıktan sonra 36 ay vadeye kadar da kredi alma ihtimaliniz vardır. 5.000 TL mini kredi başvurusu yapacak olan kişiler kredi kullanımları sonrasında 3 ay vadeli ertelemeli seçenekleri de seçebilmektedirler. Bu bankadan kredi faiz oranını düşük almak istiyorsanız kredi notunuzun 1500 ve üzerinde olması gerekmektedir. Kredi notu yüksek olan kişilerin başvurularında düşük faiz uygulanmaktadır.

Denizbank 5.000 TL Kredi Başvurusu

Denizbank üzerinden alacağınız ihtiyaç kredilerinde de banka şartlarına uygun olmanız durumunda hemen aynı gün içinde kullanım yapabileceksiniz. Kredi başvurusu yapacak olan kişiler bir mesaj atarak veya internet sitesine girerek kredi başvurusunda bulunabilirler. Kredi başvurusu yapacaklar  SMS ile başvuru yapmak için cep telefonundan KREDİM TC KİMLİK yazarak 3280’e mesaj atmaları yeterli olacaktır. Eğer bu işlemleri yapamadıysanız hemen en yakın banka şubesine giderek 5.000 TL kredi istediğinizi söylemeniz yeterlidir. Kredi başvurusu sonrasında Denizbank sizin kredi sicilinize göre onay verecek ve hemen kullanıma sunacaktır.

İŞ Bankası 5.000 TL Kredi Başvurusu

İş Bankası üzerinden de 5.000 TL kredi başvurusunu hemen yapabilirsiniz. Bunun için bankanın internet bankacılığını kullanmak daha hızlı işlem yapmanızı sağlayacaktır. Kredi Başvurusu yaptıktan sonra onaylanan kredinizi 36 ay vadeye kadar bölebilirsiniz. Dilerseniz bu kredileri banka şubelerinden kimliklerinizle de kullanabilirsiniz. Kredi faiz oranları bu bankada da kredi notunuza göre değişiklik gösterecektir.

 

KAYNAK : https://www.ilan365.net/

 

 

Vergi ödemelerinizi düzenli olarak yapmanız, hatta muhasebe işleriniz için;

MUHASEBE VERGİ KOSGEB UZMANI ''MANSUR ACAR''  ile çalışarak
takipte ve ödemede çok daha fazla kolaylık elde edebilirsiniz.
İLETİŞİM İÇİN İRTİBAT NO: 0554 763 63 39